Financiar

#the master plan #Gomag #antreprenori #romania

The Master Plan: cel mai nou material Gomag ofera antreprenorilor din Romania o noua doza de inspiratie

The Master Plan este un nou material fizic creat de echipa Gomag, cei care dezvolta si una dintre cele mai iubite platforme eCommerce romanesti. Un ghid compact de 138 de pagini, The Master Plan include modele, sabloane si harti capabile sa te indrume pe calea spre succes in antreprenoriat.

 

Lansat recent in Academia de eCommerce by Gomag, produsul a intrat in etapa de comanda cu livrare imediata si transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

The Master Plan promite sa fie un ghid si la propriu, si la figurat, de nelipsit de pe rafturile antreprenorilor, a celor care vor sa isi deschida o afacere, vand local sau pe marketplace, lucreaza in marketing, sunt manageri sau sunt influenceri.

Pachet de inspiratie pentru oamenii de afaceri

Desi contine elemente ce pot fi identificate si in alte materiale create la Gomag, The Master Plan se bazeaza pe o structura diferita, un model ce are rolul sa pastreze concentrarea pe imaginea de ansamblu in timp ce lucrezi individual pe cele 9 componente, de la 0 la super scalare.

Pornesti de la ideea afacerii, pentru ca e important sa iti consolidezi bazele (chiar daca esti deja pe piata de ceva vreme) - ce vei cladi pe o fundatie solida are sanse mult mai mari sa nu se prabuseasca din cauza provocarilor intampinate.

Urmeaza etapa de crestere prin actiuni smart concentrate in deosebi pe online. The Master Plan iti propune 3 pasi destinati sa accelereze aceasta faza, indiferent ce tip de produs vinzi si catre ce piata.

Iar ultimele 3 componente ale modelului The Master Plan prioritizeaza faza de scalare, astfel incat proiectul tau sa creasca fara sa ai nevoie de investitii nelimitate. Tu alegi apoi daca vrei sa faci exit sau sa vezi cat de mult poti sa evoluezi cu acesta.

Ghidul cuprinde si o colectie de harti aferente fiecarei zone de crestere, care simplifica principalii pasi de parcurs si te pot ghida, la propriu, prin procesele necesar de implementat.

The Master Plan este un material de luat cu tine peste tot, o sarcina usor de indeplinit cand afli ca are doar 120 x 178 mm (adica intre A5 si A6).

Cum se foloseste The Master Plan

Cel mai nou material fizic de la Gomag include o multime de checklist-uri, grafice, canvas, imagini si spatii de completat. Asadar, cei care il detin pot obtine maximum de rezultate atunci cand il folosesc ca pe un caiet de lucru.

In prima faza consumi informatiile primite si incepi sa folosesti structura master plan, conform instructiunilor din ghid. E simplu si usor.

Apoi, aprofundezi fiecare cadran dupa nevoile tale pentru a gasi solutiile potrivite. Le implementezi, iti testezi teoriile si apoi te bucuri de rezultate.

La fel ca orice alt instrument menit sa ajute antreprenorii si oamenii care lucreaza intr-un business, The Master Plan nu este un produs minune care promite milioane de euro, ci un ghid care te va ajuta sa parcurgi drumul in eCommerce mai usor… atata vreme cat il folosesti practic si testezi sa vezi cum functioneaza pentru tine.

Structura ghidului se bazeaza pe experienta de peste 20 de ani in business a lui Cosmin Daraban, CEO Gomag, dar si pe cateva principii bine cunoscute in antreprenoriat si mentionate in anexele The Master Plan.

Ghidul The Master Plan poate fi deja comandat in Academia de eCommerce Gomag.

Vrei un ghid, la propriu si la figurat, pentru calatoria ta in antreprenoriat? Comanda The Master Plan!

Despre creatorii The Master Plan:

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand aproape 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTraditional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii. 

Echipa Gomag se afla si in spatele Academia de eCommerce, proiect educational pentru antreprenorii ce fac comert online in Romania. Hub-ul de educare lanseaza cursuri si materiale premium anual si este sustinut de o comunitate de peste 16.000 de membri.

FOTO: gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea