Financiar

#eroare emag # emag 1 leu #emag #black friday

Televizoare si ultrabookuri la 1 leu! eMag a facut-o din nou!

eMag a inregistrat duminica, in intervalul 20:30 - 22:59, o eroare la incarcarea preturilor pentru anumite produse resigilate, greseala ce a determinat preturi de vanzare cuprinse intre 1 leu si 8 lei pentru o gama larga de produse mult mai scumpe, spune compania intr-un comunicat.

Un smartphone de 1.450 lei a putut fi cumparat cu doar...un leu,  un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei. Compania promite ca va onora toate comenzile.

Nu e prima oara cand eMAG, companie foarte buna pe partea de marketing, anunta ca s-au intamplat "erori tehnice", un episod similar petrecandu-se si in iulie 2010.

Valoarea totala a reducerilor gresite este de peste 1.15 milioane lei, in total fiind comandate 730 de produse. eMAG a vandut de Black Friday de peste 145 milioane lei, fiind comandate peste 420.000 de produse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea