Financiar

#vacante romani sarbatori #buget romani #romani sarbatori #romani cumparaturi

STUDIU Romanii, in febra cumparaturilor de sarbatori

Majoritatea romanilor, 77%, isi vor petrece Sarbatorile de Craciun acasa, in timp ce 12% dintre ei vor pleca intr-un mini-concediu in tara sau in strainatate, conform unui studiu citat de Agerpres.

Pentru 4 din 10 romani, bugetul de Craciun este similar celui din oricare alta saptamana din an, in timp ce 14% spun ca vor scoate mai putini bani din portofel decat de obicei, intrucat impart cheltuielile pentru masa de Craciun cu intreaga familie, conform unui sondaj online desfasurat la initiativa Provident Financial Romania.

Peste 65% dintre participantii la sondaj declara ca isi planifica din timp lista de cadouri, cosul de cumparaturi si restul achizitiilor specifice si fac tot posibilul sa se incadreze in buget, in timp ce 29% spun ca vor face cumparaturile de sarbatori sporadic, in functie de oportunitati si de buget, chiar daca se asteapta sa depaseasca bugetul disponibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea