Financiar

#automobile electrice # tichete de reducere #tichete automobile electrice

Statul acorda tichete de reducere pentru achizitionarea automobilelor electrice

Administratia Fondului pentru Mediu pune la dispozitia persoanelor interesate de achizitionarea unui automobil electric 100 de tichete de reduceri de 12.000 de lei, in cadrul unui program initiat de curand de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Astfel ca, potrivit unui nou regulament, orice persoana interesata de achizitionarea unui automobil electric (autoturism, autoutilitara usoara sau autospeciala usoara) propulsat de un motor electric, cu alimentare de la o sursa electrica poate primi un tichet de reducere de 12.000 de lei de la stat.

In cadrul acestui program se pot inscrie atat persoane fizice, cat si juridice, unitati administrativ-teritoriale si institutii publice, care, dupa ce le sunt aprobate dosarele, trebuie sa se inscrie la un producator validat de AFM in termen de 20 de zile (persoanele fizice) si de 45 de zile (persoanele juridice), potrivit Mediafax.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea