Financiar

#buget #economie # buget 2012

Sorin Minea: bugetul pentru 2012 nu este echilibrat

Omul de afaceri Sorin Minea sustine ca bugetul pentru anul viitor nu este echilibrat si considera ca daca nu se vor lua masuri coerente riscam o prabusire a economiei romanesti.

"Din punctul meu de vedere nu e un buget foarte echilibrat, pentru ca oportunitatile sunt altele decat cele pe care le vad eu personal pentru Romania. Deci nu mi se par oportunitatile alese ca fiind cele prioritare. In acelasi timp, bugetul e facut prin calcul contabil si nu totdeauna contabilitatea merge mana in mana cu dezvoltarea unei afaceri si cu economia", spune Sorin Minea .

In opinia acestuia, sunt anumite puncte care nu au fost atinse si alte puncte care au fost atinse excesiv.

"Dintre punctele neatinse suficient, din punctul meu de vedere, repet, este agricultura, care mi se pare vaduvita fara nici cea mai mica discutie. Inca nu s-a inteles rolul agriculturii in Romania, aceasta fiind baza de pornire pentru orice, inclusiv pentru industria alimentara ", spune Sorin Minea.

Omul de afaceri precizeaza ca 2011 a fost un an slab pentru afacerile sale si "un an atipic si haotic".

De asemenea, patronul Angst mentioneaza ca, dintre cei trei ani de criza, cel mai greu a fost 2011. Intrebat care sunt planurile de viitor, Sorin Minea spune ca "in primul rand sa supravietuiesc".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea