Financiar

#cluj-napoca #programe de finantare #conferinta #afaceri #solutii #solepad

SolePAD - solutii eficiente pentru afaceri durabile

Maine, 18 septembrie 2008, ora 9.00, Agora Media redeschide la Cluj-Napoca seria de conferinte SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Cea de-a 30-a editie SolePAD si cea de-a patra organizata la Cluj-Napoca se va desfasura in sala de conferinte a Hotelului Premier din localitate, adresandu-se reprezentatilor mediului de afaceri din judetele Cluj, Salaj si Bistrita Nasaud.

 

Programul de conferinte SolePAD promoveaza solutii informatice pentru scaderea costurilor si eficientizarea afacerii, precum si solutii de finantari nerambursabile si/sau partial rambursabile pentru IMM-uri.

Agenda conferintei va fi deschisa de catre Cristina Calcan, PR Manager in cadrul Euroweb, care va sustine prezentarea „Euroweb, Internet for Growing Business”. In continuare, Ioana Costineanu, SWG Lead Development Representative in cadrul IBM va prezenta „Solutiile IBM la pachet adresate pietei IMM din Romania ”. Despre „Solutii Dell si LASTING pentru IMM-uri” va vorbi Paul Saramet, Director de Vanzari LASTING Distribution, urmat de Radu Crahmaliuc, Country Manager, Brother Intl’ Romanian Representative Office, care va prezenta „Solutii multifunctionale Brother pentru birourile moderne”.

Furnizorii locali de solutii IT&C vor fi reprezentati la SolePAD Cluj-Napoca de companiile Sistec si Brinel. Cosmin Covalcic, Business Unit Manager Networking in cadrul Sistec va sustine prezentarea „BMS – economisind energia”, in timp ce Ovidiu Teodorescu, Senior Product Manager, va prezenta „Solutiile eficiente pentru companii dinamice” oferite de Brinel.

Dupa o scurta pauza, conferinta va continua cu „Avantajele tehnologiei thin client”, o prezentare sustinuta de catre Zsuzsánna Tálas, Marketing Manager in cadrul Wyse. Despre „Small and Medium Businesses. Trends and Challenges” va vorbi Rares Juretchi, HP ESS Volume Technical Presales. „Solutiile high availability pentru sectorul SMB” oferite de Fujitsu Siemens Computers vor fi prezentate de catre Radu Climescu, Solution Architect in cadrul FSC, in timp ce „Mesajele SMS Personalizate – un nou mod de comunicare in afaceri” vor fi trecute in revista de catre Ofelia Tetel, Associate Manager, Azure Software.

Cele mai recente informatii privind programele de finantare dedicate IMM-urilor vor fi puse la dispozitia participantilor de reprezentantii Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Cluj si ai Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Astfel, Mircea Mihestean, Director Executiv al OTIMMC Cluj va prezenta „ Surse de finantare pentru IMM-uri”, in timp ce Ana-Maria Gagiu, Consilier in cadrul MCTI va vorbi despre „Fonduri nerambursabile pentru proiecte IT”.

Nu uitati, joi, 18 septembrie 2008, ora 9.00, Agora Media va asteapta la Cluj-Napoca, in sala de conferinte a Hotelului Premier din localitate, pentru o noua intalnire cu cele mai eficiente solutii pentru afaceri durabile.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea