Financiar

#outsorcing #necesitate #criza #dezvoltare #recrutari

Serviciile de outsourcing cauta 1.000 de noi angajati

Piata serviciilor de Business Proces (BPO) pare sa fie segmentul cel ferit de criza financiara pe care o traverseaza celelalte sectoare. Firmele care ofera servicii de outsourcing vor angaja in acest an aproximativ 1.000 de noi angajati, continuand in acelasi ritm al ultimilor ani in care au fost printre cei mai dinamici angajatori de pe piata.

Firmele care ofera servicii de BPO isi vor largi volumul de activiatate, anul acesta, deoarece multe companii se vor orienta spre externalizarea multor activitati care nu au functie de baza in organizatie, focusandu-se pe activitatea principala.

Unul din cele mai ample procese de recrutare le va derula in acest an filiala locala a Wipro Technologies, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii BPO din India, care va angaja pana la sfarsitul acestui an intre 300 si 350 de oameni, ducand numarul total de angajati pana la aproape 600, pentru a se concentra pe productia de medicamente, scrie ZF.

"Anul acesta vom face aproximativ 300 - 350 de recrutari in Bucuresti. Companiile se orienteaza tot mai mult spre reducerea de costuri si apeleaza la outsourcing", spune Roxana Tesiu, al Wipro Technologies.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea