Financiar

#salariu #financiar #crestere salariu #salariu net

Salariul net a crescut cu 1,4% in luna iunie

Salariul lunar net a crescut in luna iunie, fata de mai, cu 1,4 procente (22 de lei), ajungand la 1.552 de lei, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica (INS).

"In luna iunie 2012, in majoritatea activitatilor din sectorul economic nivelul castigului salarial mediu net a fost mai mare fata de luna mai 2012 ca urmare a acordarii de prime ocazionale, sume din profitul net si din alte fonduri (inclusiv tichete de masa) ori realizarii de productii ori incasarilor mai mari (functie de contracte)", se arata intr-un comunicat al INS.

Cele mai mari cresteri salariale au fost de 24,6, respectiv 23,3% si s-au inregistrat in industria tutunului si in telecomunicatii.

Cele mai mari salarii continua sa fie cele rezultate de pe urma intermedierilor financiare (4.114 lei). In schimb, de cele mai mici retributii lunare au parte cei care lucreaza in hoteluri si restaurante (845 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea