Financiar

#taxa de drum #rovinieta # numarul masinii # numar de inmtriculare

Rovinieta: Cat platesti daca ai schimbat numarul masinii

Daca ai achitat rovinieta numai daca platesti o taxa de 24,8 lei.

"Pentru efectuarea modificarii, utilizatorul se va prezenta la unul din punctele de lucru ale CNADNR cu cerere scrisa, conform formularului-tip care se regaseste pe pagina web a companiei si cu cartea de identitate a autovehiculului in copie si original.

Tariful de modificare a numarului de inmatriculare in baza de date este de 24,8 lei, cu TVA inclus, pentru fiecare numar modificat", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale se aplica pentru toate vehiculele care circula pe reteaua de drumuri nationale din Romania. Rovinieta nu se percepe pentru sectoarele de drumuri nationale aflate in interiorul resedintelor de judet si de municipiu, precum si intre indicatoarele rutiere care delimiteaza localitatile.

Rovinieta poate fi cumparata de la subunitatile CNADNR si de la distribuitorii autorizati (Posta Romana, benzinariile OMV Petrom, MOL, Rompetrol, Automobil Club Roman, UNTRR si altii).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea