Financiar

#buget # buget mediu # buget familie # buget de sarbatori

Romanii vor face Sarbatorile cu maxim 900 de lei

Daca in 2010, bugetul mediu alocat de o familie pentru sarbatorile de iarna era de 1.052 lei, anul acesta cheltuielile vor fi cu aproximativ 15% mai mici.

Bugetul mediu alocat de o gospodarie pentru Craciun si Revelion a scazut in 2010 pana la 1.052 de lei, de la 1.523 de lei, cat fusese in 2009. Anul acesta, suma va fi diminuata cu inca aproximativ 15%. In cel mai optimist caz.

"In luna noiembrie a acestui an, estimez ca a avut loc o scadere a vanzarilor de alimente de 12-15% fata de aceeasi luna a anului trecut. Comparativ cu luna noiembrie a anului 2009, scaderea este de 25%. Drept urmare, in perioada sarbatorilor se va inregistra o scadere de cel putin 15% fata de Craciunul si Revelionul din anul 2010", a declarat Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara (FNSIA).

Acest lucru inseamna ca pentru cei mai multi dintre romani bugetul de cheltuieli pentru sarbatorile de iarna nu va depasi 900 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea