Financiar

#credite si leasing #banci #studiu

Romanii se duc la banca doar ca sa ia credite

Romania se afla la coada clasamentului in ceea ce priveste utilizarea sistemului bancar, cu toate ca institutiile financiare sunt in continua expansiune in tara noastra, scrie Evenimentul Zilei. Cei mai multi dintre ei vin la banca pentru accesarea unui credit. Potrivit unui barometrul de opinie realizat de compania internationala de cercetare Gfk in 13 tari europene, patru din cinci locuitori ai statelor membre UE din Europa Centrala au acces la sistemul bancar , in timp ce Romania se situeaza pe penultima pozitie , inaintea Bulgariei, cu 54% rata de utilizare .

Astfel, 100% dintre slovenii de peste 15 ani au cel putin o legatura cu o institutie financiara, urmati de , cehi, croati, si unguri , cu peste 80% si de tari precum Bosnia Herzegovina, Rusia si Serbia, cu mai mult de 70%. Romania se situeaza pe penultima pozitie, inaintea Bulgariei, cu 54% rata de utilizare.

(citeste continuarea pe EvZ.ro)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea