Financiar

# ntf #romani #succes

Romani care au creat si vandut NFT-uri cu succes, in intreaga lume

In timp ce multi oameni, se uita, inca cu scepticism la NFT-uri, artist precum Beeples sau Grimes, impreuna cu Elon Musk, fac milioane de dolari din asta.

In timp ce multi oameni cred ca nu se merita sa investesti in NFT-uri, piata NFT-urilor valora peste 15,70 milioane de dolari la finalul anului 2021 si se preconizeaza ca va ajunge la 122,43 miliarde de dolari, pana in 2028, in prognoza facuta de SkyQuest Technology pentru anul 2022 - 2028, conform www.globalnewswire.com

 Desi, lumea NFT-urilor a devenit un domeniu de interes pentru investitorii din afara, in Romania acest concept este inca la inceput pentru multi dintre romani. 

Totusi, printre cei care nu cred ca se pot face multi bani din asta, se afla sute de mii de oameni, care au reusit deja, nu doar sa genereze profituri foarte bune, devenind colectionari, dar exista inclusiv artisti romani care si-au creat propriile NFT-uri.  

Afla si tu cum sa creezi, cumperi si sa vinzi NFT-uri de pe NFTALPHA.RO, o comunitate de oameni frumosi, pasionati si experimentati in ale NFT-urilor, ce te vor invata si sustine in tranzactionarea de NFT-uri, pentru a genera profituri foarte bune. 

NFT-urile au devenit un trend in lumea artistilor, dar si o metoda prin care poti sustine anumite proiecte, sa se lanseze sau sa se dezvolte. Daca nu crezi neaparat in NFT, cel putin poti crede in proiectele pe care le sustii cu ajutorul NFT-urilor. 

 Acum sa trecem la lucruri reale, la lucruri care, chiar se intampla, in lumea NFT-urilor si la oameni care au creat opere digitala de arta, de aici, din Romania. 

”Rocket” by Delia

 Delia, a fost primul artist roman care a lansat  un NFT sub forma unei  piese muzicale si a unui intreg pachet. 

Proprietarul NFT-ului creat de Delia, avea sansa de a se intalni cu artista, pe langa opera pe care o achizitiona dar primea si o caseta audio, un walkman personalizat, stickere si desene create chiar de artista. 

 NFT-ul a fost lansat in martie anul trecut si a fost listat pe Open Sea. 

Colectia ”Deainostri” 

O colectie de 5500 de imagini, bazata pe stereotipuri si ideologii romanesti, este printre primele proiecte de acest tip. Fondatorii colectiei au reusit sa transpuna satira lui Caragiale, intr-un proiect adaptat zilelor noastre, dar cu o valoare inestimabila si unice. 

Personajele ce se regasesc in acest NFT-uri, create pe blockchain-ul Elrond  sunt de la Caragiale, la Eminescu sau Mihai Viteazu iar detinatorii acestor NFT-uri au parte de foarte multe avantaje precum sansa de a participa la anumite evenimente sau promotii organizate de creatori. 

Colectia ”Stramosi” 

”Stramosii” este o colectie de 10.000 de imagini creata de cei 4 baieti de la Elrond (Sabin, Eduard, Iulian si Stefan)  si sunt inspirate din folclorul nostru romanesc. 

In aceste NFT-uri vei regasi caracteristici fizice ale diferitelor personalitati marcante din istoria Romaniei dar si din traditiile sau locurile cu impact major in istoria Romaniei. Fiecare dintre aceste imagini ascunde secrete uimitoare ce le ofera raritate si unicitate. 

Colectia ”Stramosii” a fost vanduta intr-un timp extrem de scurt si a fost preluata inclusiv de Crama Gramma, pentru a imbraca o prima colectie de vinuri din lume, in NFT-uri romanesti. 

Colectia ”Virtual Romans” 

O colectie de 10.000 de NFT-uri unice lansate tot pe blockchains romanilor de la Elrond si 3.000 NFT complementare, au fost inspirate din pasiunea echipei pentru istorie. Fiecare personaj reprezinta oameni din societatea Romei Antice. 

Obiectivul proiectului este de a infiinta o academie care are ca scop educarea oamenilor despre blockchain si spatiul cripto. 

FOTO: ntfalpha.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea