Financiar

#ins #lucrari #constructii

Ritmul lucrarilor de constructii a scazut cu 24% in mai 2009, fata de mai anul trecut

Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu un sfert in a acestui an, fata de aceeasi luna din 2008, importante scaderi, de -38,7%, fiind inregistrate de firmele de intretinere si curente si de cele care opereaza reparatii capitale, - 37%, potrivit datelor (INS). Comparativ cu luna aprilie, in schimb, segmentul lucrarilor de constructii si-a revenit usor in mai, cu o crestere de 9,5%.

Segmentul constructiilor a scazut considerabil anul acesta pe toate elementele de structura , numai in luna mai volumul lucrarilor in serie bruta diminuandu-se cu 24,5% fata de mai 2008, iar in primele cinci luni din 2009 cu 9,4%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), preluate de Mediafax.

La nivelul elementelor de structura, lucrarile de intretinere si reparatii curente au inregistrat scaderi de 38,7%, lucrarile de reparatii capitale s-au diminuat 37%, iar cele de constructii noi cu 17%, in luna mai mai a 2009, fata de aceeasi luna din 2008.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea