Cererea in crestere pentru alimentele de origine organica pe o piata invadata de OMG -uri ( organisme modificate genetic ) a fost tradusa de unii antreprenori locali drept o buna oportunitate pentru a investi in restaurante cu specific eco. A meritat efortul? se intreaba Capital.
Cat de greu este sa gasesti un loc unde sa mananci sanatos o stim cu totii. In urma cu un an- doi , pentru majoritatea proprietarilor de restaurante , provenienta alimentelor din meniuri nu era ceva cu care sa se poata lauda. Foarte rapid, insa, lucrurile s-au mai schimbat, astfel ca, in prezent, exista cel putin cinci unitati in toata tara care au in meniuri produse certificate ecologic.
(citeste continuarea in Capital)
#restaurant #mancare bio #omg #antreprenor #alimente eco
Restaurantele bio, afaceri pentru cunoscatori
Restaurantele bio, afaceri pentru cunoscatori Cererea in crestere pentru alimentele de origine organica pe o piata invadata de OMG-uri (organisme modificate genetic) a fost tradusa de unii antreprenori locali drept o buna oportunitate pentru a investi in restaurante cu specific eco. A meritat efortul? se intreaba Capital.

- 2009-12-14 2009-12-14
Articole din financiar
Cauta-ti perechea