Financiar

# costuri desfasurate de agentii #companii media #publyo #agentii

Publyo™ , platforma care scade costurile campaniilor media desfasurate de agentii

Marketingul digital si campaniile de comunicare si continut desfasurate in mediul online au devenit un ”ingredient” de nelipsit din strategia castigatoare a oricarei companii in 2022.

 

Cum trendul pentru consumul de online este unul ascendent cu potential inca mare si pentru viitor, cererea de servicii de comunicare in mediul digital a crescut si ea.

Evident ca nici oferta nu a ramas in urma si exista pe piata multe agentii de marketing digital care desfasoara servicii multiple pentru clientii lor in mediul online. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de servicii este desfasurarea de campanii de publicare de continut si articole pe site-uri iar volumul de munca al agentiilor a crescut considerabil.

Plecand de la acest aspect, s-a lansat pe piata din Romania Publyo ™ , prima platforma automatizata prin care strategia de continut online se poate implementa rapid si cu economii serioase de timp si resurse materiale si umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload continut, raportare si monitorizare, oricand multi clienti ai avea.

Nu a fost niciodata mai usor sa planifici si sa trimiti catre publicare sute de articole in cel mai scurt timp posibil. Scrierea de mailuri traditionale cu publisherii si clientii este deja ceva de domeniul trecutului daca vei incepe chiar de astazi sa folosesti aceasta platforma revolutionara, unica pe piata media din tara noastra.

Sistemul Publyo ™  CRM permite atat planificarea, uploadul de continut, raportarea si monitorizarea articolelor intr-un mod automatizat, dar si comunicarea in timp real cu clientii, writterii si publisherii pentru a sti in permanenta statusul campaniei media.

Targetul de clienti este unul amplu, de la agentii de digital si media, pana la cele de PR si chiar departamente interne de marketing iar pentru a te bucura de beneficiile platformei ai la dispozitie mai multe tipuri de abonamente, in functie de propriile tale necesitati.

Comparand costurile abonamentelor care pornesc de la 200 euro/luna cu beneficiile reale si relevante ale platformei, vei descoperi curand ca rata de investitie este una extrem de profitabila: eficientizezi munca echipei tale, castigi timp, planifici extrem de usor campaniile de articole, ai la dispozitie o lista cu cei mai importanti publisheri, ai toata comunicarea, datele clientilor, rapoartele si linkurile articolelor in acelasi loc.

Abonamentul Digital Marketer contine:

  • Modul media planificare: poti crea o campanie media pentru fiecare client in parte, alegand data si site-urile unde se doreste publicarea articolelor
  • Modul raportare: Poti incarca direct in sistem articolele si le poti trimite automat catre site-ul publisherului. In momentul in care publisherul publica articolul, primesti automat atat tu cat si clientul raport cu linkul.
  • Shop: ai posibilitatea de a achizitia publicarea de articole pe site-uri ale publisherilor la cele mai bune preturi

Abonamentul Agency contine pe langa beneficiile Abonanamentului Digital Marker si urmatoarele facilitati:

  • Modulul Writteri: nu numai ca poti comunica direct cu publisherii si clientii tai direct din platforma, dar poti solicita in aceeasi maniera si echipei tale de writteri sa scrie articole specificandu-le tipul acestora, cuvinte cheie, data de predare. La randul lor acestia pot incarca direct in sistem articolele scrise care vor putea fi aprobate automat de catre clientii tai.
  • Modul Monitorizare: sistemul Publyo ™  CRM monitorizeaza si se asigura ca link-urile de publicare ale articolelor raman active pe site-uri, in caz contrar trimitand automat notificari catre publisher pentru a remedia problema.
  • Modul Non Media Plan: poti sa trimiti catre publicare si articole care nu au fost incluse intr-o planificare media
  • BONUS: postare de articole gratuite pe 23 de site-uri

Abonamentul Agency+ este upgradat cu inca trei facilitati importante:

  • iti poti personaliza modulul de raportare
  • poti crea emailuri personalizate
  • ai server dedicate

Abonamentul Enterprise are inclus:

  • Modul Media Planificare + Writteri
  • Modul Articole Non Media Plan
  • Modul Monitorizare
  • Modul Raportare
  • Shop
  • White Label

 FOTO: photostockeditor.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea