Financiar

#export #proteste #magistrat

Protestele magistratilor compromit afaceri importante pentru exportatori

Protestele magistratilor afecteaza grav firmele exportatoare si au blocat deja "o serie de afaceri importante", sustin reprezentantii Asociatiei Exportatorilor si Importatorilor din Romania ( ANEIR ). In plus, decizia acestora de a nu mai trimite delegati la Registrul Comertului pentru solutionarea problemelor de ordin juridic "paralizeaza viata economica a firmelor", spune Mihai Ionescu , secretarul general al ANEIR.

Actiunile de protest din sistemul judiciar au provocat nemultumirea exportatorilor din Romania, care sustin ca suspendarea activitatii magistratilor a "paralizat" afaceri importante la export si cer acestora "decenta in proteste".

"Suntem extrem de nemultumiti de atitudinea magistratilor. Ne-au blocat o serie de afaceri importante, inclusiv la Registrul Comertului. Nu putem opera nicio majorare de capital, schimbare de statut a vreunei firme. Viata economica a societatilor de export este paralizata. Trebuie sa existe o decenta in proteste, sa se asigure minimum de conditii pentru desfasurarea in continuare a activitatii", a declarat pentru NewsIn secretarul general al ANEIR, Mihai Ionescu.

Acesta a adaugat ca protestele din Justitie impiedica desfasurarea activitatii economice si prin faptul ca nu se mai solutioneaza nici clauze pe rol ale instantelor comerciale si civile.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea