Financiar

#programul rabla #tichete valorice #rabla # programul rabla 2011

Programul Rabla 2011: Tichetele valorice pot fi folosite pana pe 23 noiembrie

Romanii care vor sa-si achizitioneaze masini noi prin Programul Rabla vor trebui sa se grabeasca. Tichetele valorice pentru acest program pot fi folosite pana cel tarziu la 23 noiembrie, scrie adevarul.ro.

Laszlo Borbely, ministrul Mediului , a anuntat ca voucherele pot fi eliberate de catre producatorii validati pana la 21 noiembrie.

"Ultima cerere de decontare se depune de catre producatorul validat cel mai tarziu la data de 25 noiembrie si decontul se face la 12 decembrie 2011", a spus Borbely.

Pana in prezent, Administratia Fondului pentru Mediu a alocat 120.000 de tichete. Conform unei statistici intocmite in urma cu doua zile, numarul de masini achizitionate cu ajutorul acestor tichete era de 21.393, dintre care 7.918 sunt masini romanesti.

In 2010, romanii au cumparat prin Programul Rabla 60.000 de masini noi, dintre care 26.000 au fost automobile autohtone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea