Financiar

#programul rabla #masini #prima de casare

Programul "Rabla" 2010 se va desfasura intr-o singura etapa, pana pe 11 decembrie

Programul "Rabla" va demara anul acesta in a doua jumatate a lunii februarie si va avea doar o singura etapa, spre deosebire de alti ani, cand se desfasura in trei etape.

Ministrul Mediului , Laszlo Borbely , a spus ca programul va demara imediat ce va fi aprobat bugetul Fondului de Mediu, iar Imprimeria Nationala va finaliza voucherele acordate la casarea masinilor vechi, relateaza Romania Libera.

Bugetul programului este de 228 de milioane de lei, echivalentul a 60.000 de prime de casare.

Constantin Stroe , presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) si vicepresedinte al Automobile Dacia , considera ca orice intarziere a programului are repercusiuni asupra sectorului auto din Romania, insa spera ca elementele nou-aparute in cadrul programului sa conduca la rezultate mai bune decat in 2009 in privinta vanzarilor de automobile.

In 2009, programul Rabla a fost realizat in proportie de 65%, valoarea primei de casare fiind de 3.800 de lei. Anul trecut au fost casate aproximativ 34.000 de masini, in cadrul programului Rabla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea