Financiar

#evaziune fiscala #mihai razvan ungureanu #combaterea evaziunii fiscale #taxe fiscale

Premierul vrea sa inaspreasca lupta impotriva evaziunii fiscale

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca a solicitat ministrilor si autoritatilor cu atributii in domeniul combaterii evaziunii fiscale sa ia masurile necesare in principal in ceea ce priveste marea evaziune .

"Solicit o activitate sustinuta mai ales pe acele teritorii unde legislatia sanctionatorie exista si nu a fost integral aplicata, sau este aplicata discriminatoriu pe criterii care scapa legii - si intelegeti ce vreau sa spun - sau este omisa pe motive care sunt in cu totul alt calcul decat legea", a explicat seful Executivului.

"Nu pot sa fiu multumit in momentul in care vad ca actiunea organelor fiscale atinge neaparat mica taxare. Nu ma multumeste sa vad o armata de inspectori fiscali care ravasesc florile intr-o piata. (...) Ma intereseaza tonele de legume si fructe care intra zilnic in Romania, produsele petroliere", a remarcat, in context, Mihai Razvan Ungureanu.

Primul ministru a precizat ca a cerut ministrilor de resort sa colaboreze pentru a face tot ceea ce este necesar pentru a scoate bani suplimentari din taxarea painii, a carnii congelate, a carburantilor, a alcoolului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea