Financiar

#pambuccian #tara cumparata #inestitor strain

Pambuccian: Ne vom trezi ca toata tara este cumparata de straini

Deputatul Varujan Pambuccian , membru al Comisiei pentru Tehnologia Informatiei , considera ca piata romaneasca va putea fi cumparata de investitorii straini, la preturi foarte mici.

Acesta a adaugat ca dupa trecerea perioadei de criza, tara ar putea apartine strainilor, din cauza fondurilor de tip "cioclu", informeaza Mediafax.

"Sunt fonduri de tip cioclu, care si-au deschis birouri in toata tara si asteapta sa cumpere foarte ieftin. Tintele lor, acum, sunt investitiile imobiliare, achizitionate la 20% din valoarea proprietatilor, cu teren si cladire. Astfel de fonduri vor incepe sa cumpere din 2010 si firme romanesti. Daca nu rezistam trei ani, cat ar putea sa tina criza, ne vom trezi ca toata tara este cumparata", a declarat Pambuccian .

Deputatul a adaugat ca intreprinzatorii romani trebuie sa mentina prin orice mijloace firmele, pe linia de plutire, pentru a nu intra in faliment. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea