Financiar

#tratament #vacanta #hotel #mic dejun #statiuni balneare

Pachetele turistice pentru statiuni balneare, mai ieftine pana in 30 aprilie

Romanii care vor alege sa-si petreasca vacanta in statiunile balnere pana la data de 30 aprilie vor beneficia de tarife speciale prin programele "O saptamana de refacere" si "Hai la bai". Astfel, potrivit Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR), costul unei saptamani de cazare si tratament variaza intre 330 de lei si 650 de lei, cu 30-40% mai mic decat in mod obisnuit.

In cadrul programului "O saptamana de refacere", pachetul de sase zile nopti la un hotel de doua stele costa de 330 de lei de persoana. In acest tarif sunt incluse cazarea, micul dejun, doua proceduri de tratament pe zi si o consultatie medicala. In cazul cazarii la hotelul de trei stele, pretul creste la 360 de lei.

Turistii mai au la dispozitie si varianta cu doua mese pe zi pentru care vor plati 470 de lei (doua stele), respectiv 540 de lei (trei stele).

Prin programul "Hai la bai", turistii au parte de cinci nopti de cazare, trei mese pe zi, doua proceduri pe zi, o consultatie medicala si cinci zile de tratament. Pentru hotelul de doua stele, tariful este de 625 de lei, in timp ce pentru cazarea la o unitate de trei stele se percepe suma de 750 de lei.

Sursa foto: bzf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea