Financiar

#registrul comertului #firme #bilant

ONRC: Doar 20% din firme au depus bilanturile la Registrul Comertului

Un numar de 160.000 de firme au depus situatia financiara la registrul comertului , respectiv doar 20,13% din total, termenul limita pentru depunerea bilanturilor fiind 31 mai.

"Avand in vedere ca data limita pentru depunerea bilanturilor aferente anului 2009, este 31 mai 2010, iar din totalul de 795.775 firme la nivelul intregii tari, care au obligatia sa depuna situatia financiara la Registrul Comertului, si-au indelinit aceasta obligatie numai 160.180 (reprezentand un procent de 20,13%), pentru preintampinarea aglomeratiei, invitam agentii economici ca, in perioada imediat urmatoare, sa se prezinte la Oficiile Registrelor Comertului (ORC) pentru indeplinirea acestei obligatii ", se arata intr-un comunicat al Oficiului National al Registrului Comertului ( ONRC ).

ONRC reaminteste comerciantilor ca, incepand cu anul 2010, situatiile financiare anuale se depun numai la Registrul Comertului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea