INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Financiar

#omniasig #omv #petrom #carburanti #benzinarie #asigurari #raspundere civila auto

Omniasig va emite din nou polite RCA in benzinariile OMV

Omniasig comunicat de presa comun. Mai mult, intre 22 decembrie 2009 si 21 ianuarie 2010, Omniasig va fi prezenta si in 49 de statii din reteaua PetromV.

Omniasig, OMV si Westaco au incheiat un parteneriat in urma caruia toti soferii care alimenteaza in benzinariile OMV din tara vor putea sa incheie pe loc si polite RCA Omniasig. Acestea vor fi emise electronic , astfel incat timpul alocat de client incheierii unei polite va fi extrem de redus, arata comunicatul. Serviciul de vanzare va fi disponibil dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend. 

In perioada 22 decembrie 2009 – 21 ianuarie 2010, Omniasig va fi prezenta si in 49 de statii din reteaua PetromV, prin intermediul unor standuri speciale la care vor fi prezenti agenti de asigurari care vor incheia polite RCA, emise TOT electronic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea