INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Financiar

#asigurare #nor de cenusa #medical

Omniasig a lansat o asigurare impotriva cenusei vulcanice

Omniasig a lansat o polita de asigurare a persoanelor pentru riscul de afectiuni medicale produse de cenusa vulcanica pentru o perioada de un an, a anuntat compania.

Prin intermediul acestei polite, cu o prima unica de 15 lei si o suma asigurata de 3.000 lei, sunt acoperite afectiunile medicale produse de cenusa vulcanica, respectiv afectiunile pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice, se arata in comunicatul companiei. Astfel, asiguratii care incheie aceasta polita beneficiaza de acoperirea costurilor medicale de spitalizare si a costurilor medicamentelor necesare tratarii afectiunilor pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice produse de cenusa vulcanica.

Polita se aplica numai evenimentelor care au loc pe teritoriul Romaniei, ca urmare a prezentei unui nor de cenusa vulcanica deasupra acesteia.

In asigurare sunt cuprinsi gratuit copiii asiguratului cu varsta sub 12 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea