Financiar

#rate banca #kruk #recuperare datorii #credit #insolventa

O mana de ajutor in timpuri grele. Cum poti negocia datoriile tale cu KRUK?

Libertatea de a apela la creditele de nevoi personale, la alte diverse imprumuturi i-a prins pe romani pe picior gresit. De altfel, 64% din respondentii unui sondaj IPSOS efectuat in 2015, la solicitarea KRUK Romania, recunosc ca nivelul cheltuielilor lor este mai mare decat cel al veniturilor.

Este ceea ce specialstii numesc o “spirala a datoriilor”, in care debitorul debitorul plateste o datorie printr-o noua datorie. Este o situatie nedorita atat pentru tine, cat si pentru institutiile financiare, care prefera clientii solvabili, cu o stabilitate financiara evidenta.

Din acest punct de vedere, cercetarile sociologice si programele educationale de comunicare efectuate de KRUK Romania ii ajuta pe specialistii companiei specializate in recuperarea creantelor sa gestioneze cel mai bun plan de plata a datoriilor tale.

Este o masura care te ajuta sa intelegi atat unde ai gresit cand te-ai aratat prea increzator in resursele financiare de care dispui si sa eviti pe viitor alti pasi riscanti care sa te puna din nou in dezechilibru financiar.

Profilul datornicului roman este de obicei situat intre 32-44 de ani, semn ca imboldul tineretii si ignorarea unui plan concret de gestionare a veniturilor i-a facut pe acesti clienti ai institutiilor de credit sa se supraindatoreze.

Grupul KRUK celebreaza pe toate pietele unde desfasoara activitati: Polonia, Romania, Cehia si Slovacia, Ziua fara Datorii pe 17 noiembrie, moment simbolic in care este bine sa ne reamintim despre datoriile pe care le avem si cum sa le platim. Insa tu poti incepe sa iti faci planurile care te vor ajuta sa scapi de creditele restante inca de pe acum.

Nu este deloc complicat si nu trebuie sa intri in panica. Specialistii KRUK sunt gata sa analizeze situatia ta financiara curenta si sa te ghideze pentru a alege cel mai bun plan de returnare a datoriilor.

Ce castigi luand legatura cu expertii in recuperarea creantelor? In primul rand, eviti depunerea dosarului tau de credit in fata instantei sau a executorului judecatoresc, lucru care te-ar dezechilibra financiar si mai mult, prin adaugarea taxelor de judecata si de executare in sarcina ta.

Avantajele pe care KRUK le ofera clientilor sai este oportunitatea de a beneficia de un plan de rate convenabile, care platite cu regularitate ii vor ajuta pe clientii KRUK sa-si rezolve problema datoriilor.

Pana la urma insa, o analiza corecta a situatiei nefericite in care te afli iti va arata ca rezolvarea problemelor sta direct in puterea ta. Ai nevoie doar de un sprijin al specialistilor, o buna indrumare in gestionarea bugetului de venituri, vointa si incredere in fortele tale.

KRUK este oricand gata sa te ajute o persoana capabila sa stea pe picioarele sale din punct de vedere financiar. Nu ezita sa ceri sprijinul specialistilor care iti vor inlesni o rezolvare amiabila a problemelor aparute in relatia ta cu creditorii. Este cea mai buna solutie! In cele din urma, plata niciunei datorii nu poate fi evitata la infinit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare