Financiar

#prima casa #progamul prima casa #vanzare #crestere #apartament

Numarul apartamentelor scoase la vanzare in Bucuresti a crescut cu 16% in iulie fata de iunie

Ofertele de vanzare de locuinte din Capitala a crescut in luna iulie cu 16% fata de iunie, ca urmare a programului "Prima Casa", se arata intr-un raport al portalului de imobiliare AnunturiParticulari, citat de NewsIn. Cea mai mai mare crestere s-a inregistrat la apartamentele de doua si trei camere.

"Cea mai mare pondere in aceasta crestere a avut-o numarul de oferte de doua si trei camere, care a crescut cu 18,9%, respectiv 18,5%, ca urmare a lansarii programului "Prima Casa". Oferta de garsoniere nou aparute a crescut cu 13% in luna iulie. Pentru apartamentele de patru camere numarul de oferte a crescut cu doar 3,6%", se arata in raportul portalului.

Potrivit datelor AnunturiParticulari.ro, scrie NewsIn, numarul de oferte aparute in luna iulie este similar cu cel din martie 2009, perioada in care preturile erau mai ridicate cu pana la 14%.

Datele prezentate de portal arata ca preturile la locuinte au inregistrat in iulie cresteri nesemnificative fata de luna anterioara. "Cresterea din ultima luna nu poate capata caracter de regula, iar trendul descendent care s-a mentinut inca de anul trecut indica apropierea de echilibru a pietei imobiliare", se arata in raport.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea