Financiar

# asigurarea obligatorie a locuintei #primarie #asigurare locuinta

Nu ti-ai asigurat casa? Primarii au voie sa te amendeze incepand cu 5 august!

Romanii care nu si-au asigurat casele impotriva dezastrelor naturale, printr-o polita obligatorie (PAD) sau facultativa, vor putea fi amendati de primari, incepand cu data de 5 august.

Contactat de jurnalistii de la Adevarul, initiatorul acestei legi, Ministerul Administratiei si Internelor , a tinut sa precizeze ca "in ceea ce priveste termenul pâna la care pot fi incheiate politele PAD fara a exista riscul unei sanctiuni, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) - singura autoritate imputernicita prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentiala si control a activitatii de asigurare/ intermediere in asigurări in Romania - a asigurat difuzarea de informatii in acest sens".

Angela Toncescu, presedintele CSA, anuntase in urma cu doua saptamani ca termenul pana la care proprietarii de locuinte pot sa-si incheie asigurarea obligatorie fara sa primeasca amenzi este 5 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea