Financiar

#radet #energie #berceanu

Nu exista nicio firma care sa poata sa faca audit la RADET

Razboi al declaratiilor intre furnizori si autoritati, pe tema scumpiri energiei termice in Capitala. Guvernul a anuntat, marti, ca va verifica daca majorarea cu 12,5 procente a gigacaloriei este justificata. In replica, cei care se ocupa de reglementarea tarifelor din energie sustin ca solicitarea facuta de Electrocentrale Bucuresti este intemeiata.

Dupa intalnirea cu premierul Tariceanu, primarul general, Sorin Oprescu, a lasat sa se inteleaga ca bucurestenii nu vor plati mai mult pentru caldura la iarna.

O firma de audit va verifica structura costurilor de producere a energiei termice, dar si posibilitatile de reducere a cheltuielilor. Asta dupa ce furnizorul de energie termica din Capitala a cerut Autoritatii de Reglementare in Domeniul Energiei o scumpire a caldurii cu 12,5 la suta.

Radu Berceanu, senator PD-L a declarat in cadrul emisiunii "Tu faci realitatea" ca "una dintre problemele de la RADET e ca sunt mult prea multi nepregatiti, ca sa nu zic prosti, care se tot exprima. RADET-ul e o problema foarte complicata care trebuie abordata de profesionisti".

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea