Financiar

#petrom #motorina #ieftinire motorina #statii petrom

Motorina s-a ieftinit cu sase bani la statiile Petrom

OMV Petrom a scazut azi preturile la motorinele comercializate in statiile proprii. Ambele sortimente de motorina vandute de Petrom sunt mai ieftine cu sase bani pe litru.

In urma acestor ieftiniri, pretul unui litru de motorina standard costa 6,16 lei la statia Petrom din Soseaua Pipera (Bucuresti). La aceeasi benzinarie, litrul de motorina extra a ajuns sa coste 6,39 lei.

Aceste modificari vin in contextul in care Petrom a scazut succesiv preturile la benzina in ultimele doua saptamani. In total, benzinele Petrom s-au ieftinit cu 30 de bani in aceasta perioada.

Petrom este cea mai importanta companie de pe piata autohtona de distributie a carburantilor. Reteaua sa numara in jur de 550 de statii.

Companiile petroliere modifica in mod frecvent preturile la carburanti in functie de cotatiile petrolului si produselor derivate pentru zona lor de referinta. In stabilirea noilor preturi, se tine cont si de conditiile de pe piata locala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea