Financiar

#credite si leasing #millenium bank #holograf

Millenium isi promoveaza noul credit ipotecar cu Holograf

Millenium Bank isi promoveaza noul produs, un credit ipotecar, intr-un mod mai putin obisnuit, prin imaginea formatiei rock Holograf, fiind pentru prima oara in Romania cand o formatie de muzica devine imaginea unui produs bancar.

Noul Credit Ipotecar al Millenium Bank are dobanzi mai mici – marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare, a anunta banca ingtr-un comunicat de presa. Dobanzile sunt variabile si depind de procentul din valoarea imobilului ipotecat pe care il finanteaza banca prin credit. Clientii beneficiaza si de asigurare de viata gratuita.

Creditul ipotecar este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani si valoarea lui poate ajunge pana la 80% din valoarea locuintei achizitionate.

Campania de promovare realizata impreuna cu Holograf, care sustine lansarea noului Credit Ipotecar, are titlul "Fericirea incepe acasa!", parafrazand o piesa lansata recent de Holograf.

"Parteneriatul de imagine dintre Millennium Bank si Holograf se bazeaza pe complementaritate – Holograf este un brand cu notorietate, cu radacini adanci, iar Millennium Bank este un brand inca la inceput de drum pe piata romaneasca – dar mai ales pe armonia valorilor – atat Millennium Bank, cat si Holograf isi cauta si gasesc mereu inspiratia in viata reala. Aceasta asociere este dedicata promovarii exclusive a Creditului Ipotecar oferit de banca", a declarat Cristina Bold, Director de Comunicare, Millennium Bank Romania.

"Asocierea trupei Holograf cu un nume important din domeniul bancar ne onoreaza si ne-a placut ideea de a promova posibilitatea ca niste oameni sa fie cu un pas mai aproape de visul lor. Profesionalismul cu care s-a desfasurat colaborarea noastra ne da sperante mari asupra viitorului acestui proiect si a reusitei lui, ca un instrument de facilitare a rezolvarii unor necesitati reale ale timpurilor noastre”, au declarat membrii formatiei Holograf. „Cu seriozitatea si competenta caracteristice pentru Millennium Bank, combinate cu entuziasmul si energia trupei Holograf, suntem siguri ca multi din fanii nostri vor asculta viitorul nostru album intr-o casa noua", au adaugat artistii.

Clientii care fac o simulare pentru un Credit Ipotecar Millennium Bank vor primi gratuit un CD Holograf – editie limitata – care contine noua piesa Holograf adaptata campaniei Millennium Bank, precum si alte hituri ale formatiei. Campania de promovare pentru noul Credit Ipotecar, dezvoltata impreuna cu agentiile Ogilvy & Mather si Initiative Media, se va desfasura pe TV, print, online, outdoor si indoor, intre 6 martie si 18 aprilie.

Asocierea de imagine dintre Millennium Bank si Holograf reprezinta implementarea pe plan local a strategiei grupului Millennium bcp de a apela la vedete din domeniul muzicii pentru promovarea creditelor ipotecare. in ultimii ani, Millennium bcp a aplicat cu succes aceasta strategie de comunicare in tari precum Portugalia, Polonia si Grecia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea