Financiar

#antreprenori #microsoft romania #implementare solutii it #michael golebiewski

Michael Golebiewski, Microsoft: In 2012, companiile ar trebui sa urmareasca implementarea solutiilor IT

Michael Golebiewski , director de marketing si operatiuni in cadrul Microsoft Romania , considera ca anul viitor, companiile ar trebui sa urmareasca implementarea solutiilor IT.

"2012 nu va fi un an usor pentru nicio tara europeana . Vom avea multe provocari datorate instabilitatii economice si cu siguranta aceasta instabilitate va afecta si Romania. Ce inseamna acest lucru pentru mediul de business? In primul rand, un focus principal va fi eficientizarea costurilor si cresterea productivitatii pentru a fi mai competitivi pe piata. In 2012, companiile ar trebui sa urmareasca implementarea solutiilor IT care le permit cresterea competitivitatii", declara Michael Golebiewski.

In opinia sa, Guvernul poate avea un impact major in cresterea economica, prin simplificarea procesului infiintarii de noi companii. De asemenea, guvernul ar trebui sa reduca birocratia si sa ofere beneficii companiilor care creeaza noi locuri de munca.

"Consumul intern este un subiect mai dificil, dar cumva dependent de construirea acestui ecosistem: fiecare noua entitate va achizitiona bunuri, iar fiecare job nou creat va aduce bani pentru consum", mai spune Golebiewski.

Conform unui studiu recent, 85% dintre antreprenorii romani cred ca afacerile companiilor mici si mijlocii sunt motorul economiei romanesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea