Financiar

#mark zuckerberg #roman #facebook #investitie imobiliara #Mark Zuckerberg dat in judecata

Mark Zuckerberg, dat in judecata de un roman

Confondatorul si CEO-ul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost dat in judecata de un dezvoltator imobiliar de origine romana, Mircea Voskerician, care locuieste in California.

Antreprenorul roman sustine ca Mark Zuckerberg a cumparat cu 43 de milioane de dolari mai multe proprietati din apropierea casei sale din Crescent Park, un cartier din Palo Alto, dupa ce a aflat ca acolo urma sa fie facuta o investitie imobiliara, arata Mediafax, care citeaza Mercury News.

Voskerician spune insa ca miliardarul, caruia i-a vandut drepturile legale asupra unei proprietati sub nivelul pietei, nu si-a respectat promisiunea pe care i-a facut-o. Si anume, aceea de a-l ajuta in afacerile sale viitoare, prezentandu-l unor oameni bogati care ar fi vrut sa isi cumpere locuinte de lux.

Mai mult, Zuckerberg i-ar fi spus ulterior dezvoltatorului ca nu doreste un santier din spatele casei sale, blocandu-i astfel proiectul. Drept urmare, Mircea Voskerician a depus o plangere in justitie, la inceputul lunii mai, la Curtea Superioara din Santa Clara County.

Avocatul lui Mark Zuckerberg spune ca procesul este "lipsit de integritate", intrucat miliardarul i-a platit lui Voskerician proprietatea de pe Hamilton Avenue.

Sursa foto: romania-europeana.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea