Financiar

#gadgeturi #laptopuri #preturi laptop

La shopping de gadgeturi? Vezi cat costa cele mai bune laptopuri

In ciuda vocilor care spun ca zilele laptopurilor sunt numarate, lansarile din 2011 au demonstrat ca acest gadget este inca preferatul consumatorilor. Daca vrei sa incepi anul cu un laptop nou, iata care sunt cele mai bune modele lansate anul acesta.

 

HP Pavilion G4 - Best Value Notebook


1.9GHz AMD Dual-Core A4-3300M APU si 4GB RAM este tot ce iti poti dori. Are un ecran de 14 inci la o rezolutie de 1366x768.

Pret: 379 dolari.
 

HP Pavilion dv6t - Best All-Purpose Notebook


Dispune de un procesor Intel Core i5 , un sistem audio Beats, un ecran cu o luminozitate si contrast excelente si un design atractiv.

Pret: 748 dolari.
 

Apple MacBook Pro 13 inci - Best Thin-and-Light


MacBook Air este poate cel mai dorit laptop de pe piata. Este subtire, usor, are finisajul din aluminiu, o autonomie de lucru excelententa.

Pret: 1069 dolari.
 

Samsung NF310 - Best Netbook


Ceea ce il face special este designul. Samsung NF310 iese din multimea de netbook-uri lansate pe piata tocmai prin liniile carcasei.

Pret: 399 dolari.
 

Apple MacBook Air 13-inci - Best Ultraportable


Ultraportabilele par sa "manance", la anul, painea laptopurilor clasice. Tonul a fost dat si in cazul acesta tot de Apple.

Pret: 1549 dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea