Financiar

#kika palladi # mobilier kika #mobila kika #kika romania #kika

Kika Pallady se deschide pe 27 decembrie

Kika, unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni din Austria, prezent si in Cehia, Slovacia si Ungaria, va deschide pe 27 decembrie usile celui de-al doilea magazin, situat in zona comerciala din Theodor Pallady.

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregatit mai multe activitati speciale pentru cei ce ii vor trece pragul, de la vouchere in valoare de 50 RON pentru primii 100 de vizitatori, pana la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activitati dedicate copiilor, zeci de oferte si multe alte surprize.

Lucrarile la noul magazin, ce au presupus reconditionarea si amenajarea spatiului achizitionat, au inceput in luna septembrie a acestui an, desfasurandu-se in ritm alert pentru lansarea magazinului in luna decembrie. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la 9 ani de la intrarea retailerului austriac pe piata din Romania, odata cu primul sau magazin din zona Militari. Astfel, kika isi continua dezvoltarea pe piata din Romania, investind in amenajarea celui de-al doilea magazin al sau peste 14 milioane euro. Investitia si desfasurarea de forte in doar 4 luni se mai poate traduce si prin urmatoarele cifre:

  • Suprafata totala de 12.000 m²
  • Parcare generoasa pentru 320 de autovehicule si va beneficia si de parcare speciala pentru biciclete.
  • Pentru amenajarea magazinului s-au folosit peste 5.000 de role de tapet, peste 1000 de sisteme de iluminare pentru tavan, 6.995 m² de pereti separatori pentru amenajarea ambienturilor, 5.695 m² mocheta si pardoseala si 1400 de carti pentru decorarea spatiilor din magazin.

"De la an la an, clientii romani au aratat un interes din ce in ce mai mare pentru produsele kika. Aceasta evolutie pozitiva ne-a incurajat si dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piata din Romania, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc in acest sens. Venim astfel in intampinarea clientilor kika din sectorul 3 al capitalei si nu numai, cu un magazin nou, modern, ce ofera o gama varianta de produse si solutii pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un camin confortabil si practic", a declarat Mirela Secosan, administrator kika Romania.

Sortimentul diversificat de produse pentru toate gusturile ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decoratiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin si zeci de modele de canapele si coltare ce au optiunea de personalizare a culorii sau texturii in functie de propriul stil.

Programul magazinului kika Pallady este de luni pana sambata, in intervalul 10:00-21:00, si duminica, 10:00-20:00, acelasi ca si al magazinului kika Militari. kika pune la dispozitie in ambele sale magazine servicii dezvoltate pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, pentru a oferi solutii cat mai complete. Astfel, cei ce vor sa plece imediat cu produsele achizitionate, pot beneficia de servicul kika Bus ce le pune la dispozitie, o masina pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasa mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu oferit. De asemenea, in kika, clientii pot apela si la serviciile de cusut perdele si metraje, montat galerii, iar retailerul ofera inclusiv posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasa, odata cu livrarea produselor achizitionate de client.

Tot pe 27 decembrie, in incinta magazinului kika din Pallady, va deschide si Extreme Digital primul sau showroom din Romania. Pana in prezent compania a fost activa in Romania doar ca retailer online de produse electronice si electrocasnice. Lansarea showroomului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clientii kika, acestia avand astfel ocazia ca pe langa achizitionarea de mobilier nou, sa poata comanda cele mai potrivite electrocasnice si electronice, din aceeasi locatie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea