Financiar

#om de afaceri #criza #criza mondiala #criza economica #ion tiriac

Ion Tiriac: Nu vom iesi din criza in 2012. Sper ca in 2014 sa ne mearga mai bine

Omul de afaceri Ion Tiriac marturiseste ca s-a inselat atunci cand a afirmat ca 2012 este anul in care Romania va iesi din criza.

Tiriac spune ca suntem dependenti de ceea ce se petrece in SUA.

"Sa speram ca aceasta criza nu o sa ne loveasca din nou. Noi suntem dependenti, toata lumea, de Statele Unite. Tot ce se intampla acolo, dupa 6 luni sau 3 luni se intampla in Europa, tot ce se intampla in Europa se intampla cu 2 luni inainte in Romania. America este o tara foarte bogata, o tara care este obisnuita cu crizele. Ei au un avantaj enorm: ei tiparesc banii. Cand au nevoie de bani, tiparesc mai mult si intra mai mult in datorii.", a explicat Tiriac la Realitatea TV.

Desi crede ca nu vom scapa de criza in 2012, Ion Tiriac spera ca 2014 sa fie anul in care romanilor sa le mearga mai bine: "Eu am gresit. Am zis ca iesim din criza in 2012. Nu iesim in 2012. Toata lumea sa se pregateasca sa o mai ducem in spate, ca nu avem ce sa facem altceva. Eu sper ca in 2014 sa ne mearga mai bine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea