Financiar

#imobiliar #investitii #europa

Investitiile imobiliare in Europa Centrala si de Est au scazut cu aproape 60% in trimestrul doi

Investitiile imobiliare comerciale din Europa Centrala si de Est s-au redus in trimestrul doi al lui 2009 cu aproximativ 59% fata de trimestrul anterior, pana la 164 milioane euro, potrivit unui al grupului de consultanta imobiliara CB Richard Ellis. Valoarea tranzactiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est, zona care cuprinde Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia si Ucraina, s-a ridicat in trimestrul I al lui 2009 la 396 milioane de euro.

La nivel european, insa, piata investitiilor imobiliare comerciale a crescut in cel de-al doilea trimestru cu 12% fata de primele trei luni ale lui 2009, pana la 13 miliarde de euro. In primul trimestru al anului, volumul tranzactiilor a fost de 11,6 miliarde de euro.

Potrivit datelor CB Richard Ellis, in perioada aprilie-iunie 2009, atentia investitorilor s-a indreptat in principal asupra pietelor unde s-a inregistrat cele mai importante corectii de preturi, cum ar fi Londra, Madrid, Barcelona si Paris.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea