Financiar

#firme #microintreprinderi #impozit

Impozitul pe profit va face din microintreprinderi offshore-uri, PFA-uri sau firme falimentare

Eliminarea impozitului de 3% pe venit in cazul microintreprinderilor si neintroducerea vreunei alte va face ca majoritatea acestora sa meraga ori spre faliment, ori spre , sunt de parere reprezentantii companiei de consultanta fiscala R&M Audit . Acestia adauga ca reorientarea spre statutul de ( PFA ) sau pot fi niste solutii, dar ca firmele se indreapta mai mult spre functionarea sub paravanul unui offshore .

Reprezentantii R&M Audit spun ca, pentru aproape jumatate dintre , trecerea la impozitul pe profit va insemna cel mai probabil falimentul, iar aproximativ 15 - 20% dintre firmele cu sub 9 angajati si cifra de afaceri mai mica de 100.000 de euro se vor transforma in PFA, in special cele care erau folosite exclusiv pentru primirea unor retributii salariale, fara a desfasura vreo alta activitate si fara a avea angajati, mai ales ca devenind PFA-uri nici nu pot avea angajati.

(citeste continuarea pe NewsChannel.ro)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea