Financiar

#restrangere #domeniu #impozit minim #impozit

Impozitul minim ar putea fi mentinut numai in domeniile greu fiscalizabile

Impozitul minim ar putea fi restrans la domeniile si activitatile in care evaziunea fiscala nu poate fi altfel combatuta si eliminata , a declarat premierul Emil Boc.

Potrivit primului ministru, masura urmeaza sa fie analizata "mai atent" de catre Comisia Economica din cadrul coalitiei. Declaratia lui Boc vine la o zi dupa ce acesta a anuntat ca incasarile generate de impozitul minim depasesc asteptarile.

Impozitul minim ar trebui restrans la domeniile si activitatile unde evaziunea fiscala nu poate fi altfel combatuta si eliminata, cum ar fi restaurantele, aceasta masura urmand sa fie stabilita dupa o analiza mai atenta a Comisiei Economice din cadrul coalitiei, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

"Eu cred ca primul scop al impozitului minim a fost atins - de a-i obliga pe aceia care aveau firme fantoma sa decida: le mentin sau le inchid. Cred ca, pentru viitor, impozitul forfetar , asa cum a fost el conceput, trebuie sa se restranga la acele domenii si activitati unde evaziunea fiscala nu poate fi altfel combatuta si eliminata - cum ar fi, de exemplu, domeniul restaurantelor. Pot fi si alte domenii, ar trebui identificate", a declarat Boc, citeaza NewsIn.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea