Financiar

#horoscop #horoscop 2010 #horoscop financiar 2010 #zodii

Horoscop financiar 2010

Horoscopul financiar 2010 avertizeaza nativii celor 12 zodii asupra cheltuielilor excesive care sunt facute in acest an. Multi nativi se vor pierde printre rafturile magazinelor si se vor incapatana sa-si satisfaca poftele personale, chiar cu riscul destabilizarii bugetului.

Multi au sanse de a incheia afaceri profitabile, insa acestea nu trebuie sa implice riscuri majore. Daca nu sunt cunoscuti toi factorii decisivi, este bine sa se intrebe un specialist.

Pentru a afla ce-ti rezerva astrele in 2010 pe plan financiar , citeste predictiile in continuare.

pentru zodiile de foc

Berbecii au posibilitatea sa-si echilibreze situatia financiara in prima parte a anului 2010. Insa in aceeasi perioada apar diverse oportunitati de investitii si unele dintre ele implica riscuri care nu merita asumate. Dupa a doua jumatate a lui 2010, daca nu sunt foarte siguri ca detin toate datele problemei, Berbecii ar putea consulta un specialist in domeniu.

Leii stau bine cu banii pe tot parcusul anului 2010, insa acest lucru se intampla multumita muncii depuse. Nu se pot baza pe nimeni altcineva in afara de ei insisi pentru a-si rotunji contul in banca. Cei care cheltuie intr-un mod excesiv vor avea o multime de probleme.

Pentru Sagetatori, cumpatarea reprezinta cuvantul-cheie in primele trei trimestre ale anului 2010. Daca nu isi controleaza cheltuielile, vor avea probleme mai tarziu. Sanse de castiguri se ivesc spre sfarsitul anului.

Horoscop financiar 2010 pentru zodiile de apa

profitabile in prima parte a lui 2010. Astfel de investitii le consolideaza bugetul. Riscurile pe care si le asuma trebuie sa fie bine cantarite. Nu este recomandat sa dea sau sa ia bani cu dupa a doua jumatate a anului.

Scorpionii au o perioada mai linistita in primele 6 luni din 2010, in care se pot gandi la proiecte pe termen lung, pentru investitii financiare . Ultimele 6 luni aduc numeroase cheltuieli si nu toate sunt cu adevarat justificate. Risipa duce la probleme.

Pestii incep bine anul, actionand cu prudenta cand vine vorba despre cheltuieli, de aceea situatia financiara este stabila. Prin primavara si vara, nativii lasa deoparte prudenta si incep sa cheltuiasca mai mult decat isi permit. Spre finalul anului ar fi bine sa ceara sfatul unui specialist.

Horoscop financiar 2010 pentru zodiile de pamant

Afacerile si investitiile facute de Tauri trebuie sa fie bine gandite inainte, pentru a cunoaste toate detaliile si a evita surprizele nepalcute de mai tarziu. Cei care asteapta un castig financiar dupa a doua jumatate a lui 2010 vor vedea ca acesti bani nu mai apar sau apar prea tarziu. Este cazul sa-si faca un plan clar.

Fecioarele isi doresc in 2010 sa-si mareasca puterea de cumparare si se ocupa indeaproape pentru a-si realiza acest vis. Daca insa li se fac propuneri de investitii, acestea ar trebui studiate bine, pentru a nu avea loc pierderi mari banesti. Cel mai sanatos este sa investeasca in proiecte sigure, pe termen lung.

Capricornii au o perioada buna sub aspect financiar in primele luni din 2010. Atunci exista posibilitatea sa primeasca o marire de salariu. Afaceri fructuoase mai pot fi incheiate dupa a doua jumatate a anului. Este important ca nativii zodiei sa fie prudenti si rabdatori, pentru ca uneori lucrurile nu se intampla atat de repede pe cat si-ar dori.

Horoscop financiar 2010 pentru zodiile de aer

Gemenii se ocupa indeaproape de situatia lor financiara, pe tot parcursul anului 2010. Negociaza la sange totul, fac calcule, investesc, se informeaza. Trebuie doar sa-si pastreze luciditatea si sa nu se grabeasca, pentru ca oferte si propuneri vin, care de care mai atractive, dar putine sunt facute cu seriozitate.

Balantele se bucura de un an destul de bun sub aspect financiar. Isi maresc puterea de cumparare prin diverse castiguri, venite din activitatea profesionala principala sau din alte activitati secundare. Reusesc sa-si gestioneze bine banii si sa pastreze un echilibru bugetar.

Varsatorii se bucura de un an multumitor din punct de vedere al finantelor. Nu vor avea griji banesti decat daca isi fac de cap prin magazine si cumpara tot felul de produse care le par indispensabile, dar care in realitate sunt doar mofturi. Se poate sa primeasca o marire de salariu, sa semneze un contract profitabil sau sa faca o achizitie care reprezinta o buna investitie in viitor.

Citeste Marele Horoscop 2010 pentru a afla ce-ti rezerva astrele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea