Financiar

Grupul BCR cumpara Omniasig Pensii

Tranzactie majora pe piata pensiilor private . Grupul BCR cumpara Omniasig Pensii, societate de administrare a unui fond de pensii private. Este prima tranzactie de acest tip pe piata pensiilor private din Romania, insa finalizarea este conditionata de aprobarea de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

TBIH Financial Services Group, alaturi de Omniasig vienna Insurance Group si respectiv BCR Leasing, membra a Grupului BCR, au semnat contractul de vanzare-cumparare a actiunilor Omniasig Pensii - societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat, se arata intr-un comunicat al BCR.

Aceasta tranzactie este prima de acest tip pe piata pensiilor private din Romania, insa finalizarea este conditionata de aprobarea de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. TBIH Financial Services si Omniasig Vienna Insurance Group detin impreuna 100% din actiunile Omniasig Pensii.

continuarea in The Money Channel 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea