Financiar

#radu gratian ghetea #norme creditare #bancheri #bnr

Ghetea: Nu ma astept ca BNR sa modifice actualul regulament de creditare

Bancherilor nu cred ca BNR ar putea decide prea curand modificare actualului regulament de creditare, pe care oficialii bancii centrale au promis ca-l vor reanaliza la inceputul anului viitor, sustine Radu Gratian Ghetea , presedintele Asociatiei Romane a Bancilor.

"Nu-mi fac iluzii ca BNR ar putea lua decizii inainte de urmatoarea sedinta de politica monetara", a mai declarat Ghetea , citat de NewsIn.

Cu toate acestea, presedintele ARB a spus ca spera ca bancherii sa se mai intalneasca cu reprezentantii BNR ca sa discute despre masurile care ar trebui luate in actualul context de criza internationala.

"Am trimis acum doua zile o scrisoare bancii centrale in care am mentionat ce masuri consideram necesare pentru fluidizarea creditarii, in baza carora activitatea de creditare sa continue, luand in calcul contextul international", a mai precizat presedintele ARB.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea