Financiar

#buget #amenzi #anaf

Garda Financiara a atras aproape 260 milioane lei din amenzi, in primele opt luni

Amenzile impartite agentilor economici de catre garda financiara au atras la bugetul de stat sume suplimentare de aproape 260 milioane lei , in primele opt luni din acest an, a anuntat marti Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Totodata, institutia a confiscat bunuri in valoare de peste 95 milioane lei, in lipsa de lichiditati pentru achitarea penalizarilor de catre societati.

Fondurile bugetului de stat s-au majorat cu 259,3 milioane lei, ca urmare a amenzilor impartite de catre Garda Financiara, in urma celor 125.884 de controale desfasurate in primele opt luni din an. La aceasta suma se adauga alte 95,38 milioane lei, contravaloarea bunurilor confiscate de la societati, a anuntat marti ANAF.

De asemenea, in perioada 1 ianuarie - 31 august, Garda Financiara a inaintat organelor de urmarire penala 3.378 de dosare, pentru un prejudiciu de peste 1,6 miliarde lei.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea