Financiar

#ford #ford romania #director general

Ford Romania va avea un nou director general

Zoltan Brassai, directorul de operatiuni al Ford Romania, va deveni noul director general al companiei, incepand cu data de 1 iulie.

Brassai il va inlocui pe Henrik Nenzen (66 de ani), actualul director general, care se va retrage din activitate la sfarsitul lunii iunie.

"M-am bucurat foarte mult de anii multi in care am lucrat pentru Ford si in special am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici in Romania. Avand in vedere ca Compania Nationala de Vanzari Ford Romania este pusa pe picioare, iar la Craiova incepe productia de motoare de volum si vehicule, simt ca acum este timpul potrivit sa predau fraiele ca director general", a declarat Henrik Nenzen.

Pana in prezent, Zoltan Brassai a ocupat mai multe functii in cadrul Ford, inclusiv director de operatiuni pentru pietele europene emergente, precum si brand manager Ford Europa pentru vehicule din clasele C si D.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea