Financiar

#plasare #germania #muncitori #strainatate

Firmele care plaseaza personal vor trimite lunar numai 4.400 muncitori in Germania

Firmele romanesti care plaseaza personal in strainatate vor putea sa trimita lunar numai 4.400 de muncitori in Germania, in constructii sau pentru intretinerea cladirilor.

Romanii pot sa munceasca in Germania doar pe baza de contracte de lucrari (contingent) si numai in anumite domenii, iar pentru anul de contigent 2008-2009 Romaniei i-au fost aprobati 4.408 lucratori pe luna, potrivit datelor publicate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Firmele romanesti vor putea sa trimita in Germania numai 4.408 de muncitori pe luna in anul de contigent 2008-2009, a anuntat ANOFM. Muncitorii romani pot lucra in Germania numai pe baza de contingent in constructii, inclusiv ramurile conexe, activitati de curatare a cladirilor si activitati ale designerilor de decoratiuni interioare .

Anul de contingent incepe de la 1 octombrie si se termina la 30 septembrie anul urmator. Pentru anul de contingent 2008-2009, contingentul total aprobat este de 4.480 de muncitori pe luna, scrie NewsIn.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea