Financiar

#pret apa calda #scumpire caldura #factura radet

Facturi normale la caldura pentru bucuresteni

Bucurestenii vor plati factura pentru apa calda si caldura consumata de in luna noiembrie cu 20% mai putin decat anul trecut.

Astfel, la un apartament standard de trei camere locuit de trei persoane, factura la apa calda si caldura consumata in luna noiembrie va fi de 135 de lei noi, in timp ce anul trecut, pentru aceeasi luna, s-au platit facturi de 164 de lei.

Facturile pentru lunile de iarna vor fi similare cu cele platite de bucuresteni anul trecut, a declarat directorul RADET Bucuresti, Virgil Ramba, pentru Gandul.

Clujenii sunt insa mai putin norocosi, pretul gigacaloriei din orasul lor scumpindu-se cu 14%. Si la Targoviste, Consiliul Local a decis sa scumpesca gigacaloria cu 40 la suta.

Facturi majorate vor plati si locuitorii din Targu Mures, cate 186 de lei pentru fiecare gigacalorie consumata, cei din Pitesti cate 160 de lei de fiecare gigacalorie, sau cei din Iasi - 175 de lei de gigacalorie.

In Ploiesti si Drobeta-Turnu Severin sunt cele mai mici preturi, unde locuitorii vor plati si in acest an cate 100 de lei si respectiv 108 lei. Persoanele cu venituri modeste vor primi si in aceasta iarna ajutoare pentru a-si plati facturile la caldura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea