Financiar

"Faceti economii daca vreti majorari salariale"

Ministrul Finantelor, Varujan Vosganian , a cerut ministrilor sa nu mai exercite presiune asupra bugetului prin solicitari de majorari salariale pentru functionarii care gestioneaza fondurile alocate de UE, premierul Tariceanu explicand ca performanta necesita totusi o remuneratie corespunzatoare.

Discutia a avut loc in sedinta de miercuri a Guvernului, in care Vosganian a cerut ministrilor sa faca unele economii si sa identifice resurse financiare in interiorul propriului buget pentru a majora veniturile persoanelor care administreaza fondurile alocate Romaniei de catre Uniunea Europeana, dar in functie de performantele acestora, au relatat, ieri, pentru Mediafax surse ministeriale.

"Vosganian a zis ca este garantul echilibrului bugetar si trebuie sa respecte cerintele UE privind deficitul, iar o noua rectificare a bugetului va fi operata abia in a doua jumatate a anului, fara ca in prezent sa se stie exact care sunt fondurile disponibile.

El a aratat ca ministerele trebuie sa faca unele economii si sa gaseasca resurse in interior pentru a majora veniturile celor care lucreaza cu fondurile europene , iar aceasta ar trebui sa se intample in functie de performanta", au aratat sursele citate.

Continuarea in Curierul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea