Financiar

Extinderea NATO, benefica pentru mediul de afaceri romanesc

Extinderea NATO este benefica pentru mediul de afaceri romanesc, cred oamenii de afaceri, chestionati de The Money Channel.

O extindere a Aliantei spre Est ar insemna stabilitate pe pietele din intreaga zona balcanica. "Summitul are implicatii asupra mediului de afaceri. Daca ma intrebati ca om de afaceri , sigur ca sunt pentru extindere. Spun da, pentru ca imi asigura stabilitatea pe pietele din jur, da pentru ca ma face pe mine mediul de afaceri din Romania sa nu mai fiu un mediu de frontiera. Deci spun ca avem astfel de interese", a declarat Florin Pogonaru , presedinte AOAR.

"Cred ca este important si pentru noi, pentru ca ne-ar scoate din zona gri, din zona de zid. Nu am mai fi limita care desparte NATO de zone de alta natura si de alta orientare. Este important pentru noi pentru ca am devenit baza pentru americani si este important pentru intreaga zona balcanica", a spus si deputatul Mircea Cosea .
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea