Financiar

#terasa #antreprenor

Esti un antreprenor ascultator? Asculta-ti clientii si ofera-le o experienta de vis pe terasa!

Marii mentori in business si antreprenorii cu experienta spun ca exista 2 tipuri de oameni in vreme de criza: cei ce investesc si cei ce-si plang de mila. Nu vorbim despre existenta unei crize financiare, dar ne intrebam: tu, daca te-ai afla in fata unei crize, ce ai face? Ai investi sau ti-ai plange de mila? Poate randurile de mai jos te vor ajuta sa gasesti oportunitati de investitie atunci cand vine vorba de afacerea ta in HoReCa, si sa investesti chiar in terasa ta. Esti un antreprenor ascultator? Asculta-ti clientii si ofera-le o experienta de vis pe terasa!

 

Pe fundalul ultimilor evenimente globale precum Pandemia COVID-19, dezechilibrarea pietei si a preturilor sau conflictele politice, echilibrul in afaceri este tot mai greu de sustinut. Dar nu imposibil, bineinteles. Noi vrem sa arunci o privire si asupra perspectivei noastre, a echipei Sun Leader.

Ce inseamna sa fii un antreprenor ascultator in afacerea ta?

Fie ca esti antreprenor cu experienta sau la inceputul drumului spre succes, fii un antreprenor ascultator si asculta cea mai importanta parte a afacerii tale: clientii. Ei te vor ajuta sa te dezvolti in directia pe care stii sigur ca o accepta si o sustin.

Ideea de „Antreprenor ascultator” a plecat de la unul din partenerii nostri in afaceri, un specialist dedicat finantelor si administrarii partii financiare a afacerilor. Conceptul se bazeaza pe ascultarea indicatorilor cei mai pretiosi ai afacerilor, pe colectarea si analizarea cifrelor si punerea in practica a schimbarilor care se potrivesc modelului tau de business.

Programul de dezvoltare „Antreprenor ascultator” al Analistului financiar si Consultant de business Ioana Stan ne-a inspirat si pe noi sa ducem mai departe initiativa de a sustine antreprenorii in efortul lor de a-si intelege si dezvolta afacerile.

Astfel, iti povestim despre ceea ce au facut si alti administratori HoReCa din domeniul tau pentru a-si salva afacerile dupa impactul drastic al Pandemiei: investitii in terase.

Asculta-ti clientii si ofera-le o experienta de vis pe terasa

Cum afli care sunt nevoile clientilor tai, ce le lipseste si ce ar vrea sa gaseasca la locatia ta? Intrebandu-i si analizandu-le comportamentele. Poate parea o munca titanica, insa acest efort facut la timp iti va face viata mai usoara in viitor.

Probabil ai descoperit si tu ca, din cauza Pandemiei, comportamentele oamenilor s-au schimbat:

Interdictiile impuse in spatiile interioare au reaprins dorinta oamenilor de a petrece cat mai mult timp afara, in aer liber

Distantarea fizica si sociala a readus nevoia oamenilor de a socializa

Pierderile umane din cauza COVID-19 determina astazi oamenii sa se reconecteze intre ei si sa petreaca timp de calitate impreuna

Evenimentele au avut de suferit, au fost limitate sau anulate, prin urmare oamenii sunt motivati acum sa profite de fiecare ocazie speciala pentru a sarbatori impreuna cu cei dragi.

Nevoia de siguranta si protectie a crescut, prin urmare oamenii cauta locatii care le satisfac aceasta nevoie.

Ce poti face pentru ca afacerea ta sa se adapteze acestor schimbari? Valorifica mai mult terasa sau, daca nu ai un astfel de spatiu exterior, construieste-l de la zero. Deoarece riscurile acestei pandemii nu au trecut insa lucrurile au nevoie sa se apropie din nou catre normal, terasa poate fi acel spatiu sigur, confortabil si protejat de care au nevoie clientii tai.

Fie ca doresti sa extinzi restaurantul catre exterior, sa creezi un spatiu de evenimente atractiv sau sa desfasori orice activitate turistica sau comerciala, spatiul de terasa este un mijloc ideal in care poti investi.

Cum anume sa investesti intr-o terasa?

Pornind de la nevoia unui mobilier mai confortabil, o pardoseala exterioara mai rezistenta si pana la echipamente de care are nevoie afacerea ta, orice investitie gandita strategic iti poate salva afacerea. Si mai mult, sisteme moderne de acoperire a teraselor precum pergole retractabile, sau inchideri laterale cu sticla glisanta care sa-ti transforme terasa de vara intr-o terasa potrivita oricarui anotimp; sunt investitii sigure pe termen lung.

Tehnologia si sistemele moderne de protectie si reamenajare pentru terase eficientizeaza evolutia afacerii tale in horeca sau turism. Pergole retractate automat, sisteme de sticla electrice, aplicatie mobila pentru acestea sau senzori care acopera terasa pentru tine – sunt doar cateva exemple din ceea ce-ti pot oferi tehnologiile zilele noastre pentru business-ul tau. Toate acestea, pentru clientii tai.

Atunci cand inveti cum sa fii un antreprenor ascultator si incepi sa aplici strategiile gandite, primul care are cel mai mult de castigat esti tu. Deoarece tot ce oferi valoros clientilor tai se intoarce la tine. Prin urmare, incepe cu clientii tai. Fii un antreprenor ascultator! Asculta-ti clientii si ofera-le o experienta de vis pe terasa!

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea