Financiar

#bilete de avion #emag #vanzari eMag

eMag va vinde si bilete de avion

eMag, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, a debutat pe piata de turism. In parteneriat cu agentia de turism online Paravion, eMag va vinde bilete de avion, pachete turistice, cazare in unitati hoteliere si oferte tip city break.

Cu ajutorul platformei online, clientii eMag vor avea ocazia sa-si rezerve camere de hotel in mii de unitati din intreaga lume, precum si bilete la curse aeriene operate de orice companie, pe orice destinatie.

"In zona de turism, suntem de parere ca un mare potential il au pachetele de tip city break. Fiindca acest gen vacante, lungi de 2-3 zile, sunt la fel de usor de strecurat in program pe cat sunt de achizitionat, ne asteptam la o crestere importanta pe acest segment in viitorul apropiat", a declarat Bogdan Axinia, directorul eMag Marketplace, sistemul cu ajutorul caruia partenerii posteaza propriile oferte pe eMag.ro.

Pentru viitor, eMag si-a propus sa introduca propriile chartere pentru pachetele speciale eMag Turism.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea