Financiar

Eliminarea rovinietei va duce la scumpirea carburantilor

Eliminarea rovinietei si includerea taxei de drum in pretul carburantilor ar putea determina un nou val de scumpiri , spune ministrul Varujan Vosganian .

Ministrul de finante a declarat astazi ca solicitarea transportatorilor privind includerea rovinietei in pretul carburantului vine in contextul unui an electoral, iar "celelelate partide fac orice pentru a pune presiuni asupra actualei guvernari". Vosganian a precizat ca primul impact al eliminarii rovinietei s-ar putea vedea in pretul carburantilor si apoi a trarifelor pentru transportul in comun.

Reamintim ca transportatorii au declansat ieri un val de proteste. Sute de soferi de camioane si tir-uri au blocat soseaua de centura a capitalei si mai multe drumuri importante din intreaga tara. Transportatorii au declarat ca vor continua protestele, solicitand, pe langa eliminarea rovinietei, reducerea taxelor , carburanti mai ieftini si drumuri mai bune.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea